Csajos programok a Balatonon

2020. június 09. 16:00 - Forrás Dániel

Ilyen egy gurulás ha az utas szervezi

A hétvégi túra tervezésekor Eszter „kikapta a gyeplőt a kezemből” és ő jelölte ki az úticélokat.

Idén még nem volt a magyar tengernél, ezért egyértelmű volt merre megyünk. Települést sem volt nehéz választania, mivel kíváncsi volt Nánásiék nemrég nyílt balatonakarattyai kisboltjára /kávézójára. A hely „Nekem a Balaton” néven fut, ha esetleg elvinnéd az asszonyt. ;)

20200606_115233.jpg

Ebédre bekaptunk egy hekket Kenesén, majd a fűzfői bobpályára mentünk. 599 Ft egy csúszás felnőtteknek és két pálya van. Szerencsére nem volt tömeg, így szinte sorban állni sem kellett. Plusz pont jár a balatoni bobosoknak az ingyenes értékmegőrző szekrényért, amiben kényelmesen elfért a bukósisakunk.

20200606_140533.jpg

Panoráma balatonfűzfői kilátóból

Miután kiboboztuk magunkat elindultunk hazafelé. A 82-esen már szinte mindig akkora a forgalom, hogy egymásba érnek az autók. Igazából nem lehet jót motorozni és Eszter nem bírja a folyamatos előzgetést, úgyhogy a családi béke érdekében a 83-ason mentünk haza. Pápáig szinte semmi forgalom nem volt, az út is jónak mondható és nem szenved hiányt kanyarokban. Pápán még fagyiztunk egyet, majd hazagurultunk és bezártuk a 230 km-es kört.

Útvonal

20200606_balatonakarattya.png

Ha tetszett az írás kövesd a blogot!
Ha nem szeretnél lemaradni a következő kalandomról kövess Facebookon.
Ha csak a képek érdekelnek keress Instagramon.
A korábbi túraútvonalaimat nézd meg RBikeren.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igymotorozoken.blog.hu/api/trackback/id/tr9615763612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása