Lego Technic Ducati Panigale V4 R (42107)

2020. június 16. 14:00 - Forrás Dániel

20200615_193401.jpgLego mostanában olyan élethű újdonságokkal rukkol elő, hogy az autós-motoros portálok is rendszeresen beszámolnak ezekről. A motoros vonalnál maradva a dán építőjáték gyártó cég korábban már piacra dobott két licencelt készletet: a Harley Davidson Fat Boyt és a BMW R1200 GS Adventure. Ezek nem mozgattak meg különösebben, a BMW nem is sikerült túl jól, ellenben a június 1-én megjelent Ducati Panigale V4 R.

4975360_cover.jpg

Gyönyörű szép a motor, amit a Legonak is sikerült elég élethűen lemásolnia. Kiemelném a Ducati piros színt, az aerodinamikai szárnyakat és a felfüggesztést. A modell sok újdonságot is hozott magával: ennél a készletnél jelent meg először a féktárcsa és a kétsebességes sebváltó is.

Ha kukacoskodni akarok felróhatnám a Legonak a hiányzó első sárvédőt és a féknyergeket, valamint a motoremelő bak méretét: szerintem keskeny lett és a hátsó kerék hozzáér. Illetve a szélvédő plexit is megoldhatták volna rendes műanyag elemből. Mindezek ellenére szerintem így is tetszetősen sikerült a sportmotor kivitelezése.

Technikai adatok:

  • 646 db építőelem
  • Méretei: 32 cm hosszú, 16 cm magas és 8 cm széles
  • Ára: 19.990 Ft

Neked hogy tetszik a Lego változat? Írd meg kommentben!

Ha tetszett az írás kövesd a blogot! 
Ha nem szeretnél lemaradni a következő kalandomról kövess Facebookon.
Ha csak a képek érdekelnek keress Instagramon.
A korábbi túraútvonalaimat nézd meg RBikeren.

Szólj hozzá!
Címkék: lego Ducati motoblog

A bejegyzés trackback címe:

https://igymotorozoken.blog.hu/api/trackback/id/tr115812938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása