Logo Pic
Apuleius 2024. június 12.

HIVATALOS: Thiago Motta a Juventus új edzője

thiago_motta_juventus_bejelentes.jpgBeigazolódtak az olasz sajtó értesülései, a Juventus ma hivatalosan bejelentette, hogy Thiago Motta a zebramezes csapat új edzője, s a szakember 2027-ig érvényes szerződést írt alá a torinói klubbal.

"A Juventus Football Club örömmel jelenti be Thiago Mottát az első csapat vezetőedzőjeként. A brazil-olasz szakember 2027 június 30-ig érvényes megállapodást írt alá a klubbal.

A negyvenegy éves Motta 2018-ben kezdte edzői pályafutását a Paris Saint-Germain ifjúsági csapatánál, annál a csapatnál, ahol néhány hónappal azt megelőzően lezárta pályafutását játékosként. Az edzői kalandja Olaszországban a Genoa kispadján kezdődött 2019-ben, azt megelőzően, hogy vezetőedzői pozíciót töltött be a Spezia és a Bologna együtteseinél, s utóbbival az előző szezonban történelmi kvalifikációt ért el a Bajnokok Ligájába.

»Nagyon boldog vagyok, hogy új fejezetet nyithatok egy olyan kiváló klub élén, mint a Juventus. Köszönöm a tulajdonosoknak és a vezetőségnek, akik bizonyosak lehetnek az ambícióimban, hogy a Juventust sikerre vezessem és a szurkolókat elégedetté tegyem.« - voltak Thaigo első szavai.

Isten hozott a Juventusnál!" - szól a Juventus hivatalos bejelentése Thiago Motta érkezéséről. 

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Játékoscserék a láthatáron?
venember83 • 9 nap
Douglas Luiz egyre közelebb a Juventushoz
Apuleius • 7 nap
Greenwood, Sancho és Fofana is szerepel a Juve listáján
venember83 • 3 nap
Huijsen értékét 30 millió euró fölé lőtte be a Juve?
venember83 • 4 nap
7 viselkedés, amely aláássa az önbecsülésed egy kapcsolatban
Life Advisor • 4 nap
Cikkek a címlapról
A gyűrűk harca - Belogradcsik
A Belogradcsiki, más néven Kaleto erőd az egyik legépebben megmaradt vár Bulgáriában. Ötvözi a természetes és az épített védelmet, akár olyan filmek színhelye is lehetett volna, mint A gyűrűk ura vagy A trónok harca. Nem lett, de hangulata miatt olyan érzésünk van, mintha még lehetne a jövőben.
Médianapló - Futottak még Rómában
Bakai József az én időmben a legjobb magyar tízpróbázó volt. Vagy tízszer nyert országos bajnokságot, a visszavonulása után pedig kitűnő atlétákat nevelt. 82 éves múlt, és figyelemmel kíséri a sportágát. Néhány napja fejeződött be Rómában az Európa-bajnokság, azóta táblázatokat tesz föl a fészbukos…
>