Logo Pic
venember83 2024. június 09.

Játékoscserék a láthatáron?

chiesa_federico_szurolokkal_unnepel.jpgA Juventusnál több játékoscserére is sor kerülhet idén nyáron, az egyik ilyen opciót Federico Chiesa jelenti, akit a pletykák szerint Thiago Motta nem tart nélkülözhetetlennek, így távozását a klub felhasználhatja a keret megerősítésére, miután a játékossal továbbra sem sikerült megegyezni a jövő nyárig érvényes szerződés meghosszabbításában.

A Sportitalia értesülései szerint úgy Federico Chiesát, mint a távozási szándékát többször megerősítő Giovanni Di Lorenzót a klubjuk 25-30 millió euróra értékeli, így teljesen elképzelhető egy csereügylet.

Federico Chiesa így megpróbálhat új lendületet adni karrierjének Antonio Conte csapatában, Giovanni Di Lorenzo pedig hasznos elemnek bizonyulhat a Juventus védelmének jobb szélén.

A déli klub szurkolói felfigyeltek egy távozásra utaló jelre, mivel a hivatalos webshopban csak a Napoli csapatkapitányának a nevével fémjelzett mezét adta a klub 25%-os kedvezménnyel.

Egy másik cserelehetőséget a Premier League pénzügyi követelményei tesznek lehetővé: az Aston Villa kényszerhelyzetben van, mivel a Premier League éves általános gyűlésén a döntéshozók elutasították a klub ajánlatát, miszerint az Aston Villa szeretné a  nyereségesség és fenntarthatóság szabályai szerint veszteségeinek korlátját három év alatt 105 millió fontról 135 millió fontra emelni, számolt be az eseményekről a Sky Sports. Így a klub június 30-ig kénytelen lesz komoly értékesítést tető alá hozni, egyes pletykák szerint 70 millió fontról van szó, ellenkező esetben pontlevonással sújthatják a klubot.

A Juventus kihasználhatja a helyzetet, amennyiben az adott határidőig sikerül megfelelő mennyiségű tőkére szert  tennie a klubnak. Egyébként korántsem az Aston Villa van ebben a kényes pénzügyi helyzetben, a Sky Sports szerint az Aston Villa mellett a Chelsea, a Newcastle United, az Everton, a Nottingham Forest és a Leicester City mérlege is kozmetikázásra szorul bevételi oldalon.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Douglas Luiz egyre közelebb a Juventushoz
Apuleius • 7 nap
HIVATALOS: Thiago Motta a Juventus új edzője
Apuleius • 5 nap
Greenwood, Sancho és Fofana is szerepel a Juve listáján
venember83 • 3 nap
Huijsen értékét 30 millió euró fölé lőtte be a Juve?
venember83 • 4 nap
7 viselkedés, amely aláássa az önbecsülésed egy kapcsolatban
Life Advisor • 4 nap
Cikkek a címlapról
A gyűrűk harca - Belogradcsik
A Belogradcsiki, más néven Kaleto erőd az egyik legépebben megmaradt vár Bulgáriában. Ötvözi a természetes és az épített védelmet, akár olyan filmek színhelye is lehetett volna, mint A gyűrűk ura vagy A trónok harca. Nem lett, de hangulata miatt olyan érzésünk van, mintha még lehetne a jövőben.
Médianapló - Futottak még Rómában
Bakai József az én időmben a legjobb magyar tízpróbázó volt. Vagy tízszer nyert országos bajnokságot, a visszavonulása után pedig kitűnő atlétákat nevelt. 82 éves múlt, és figyelemmel kíséri a sportágát. Néhány napja fejeződött be Rómában az Európa-bajnokság, azóta táblázatokat tesz föl a fészbukos…
>