Logo Pic
Apuleius 2024. június 07.

Greenwood kész csatlakozni a Juventushoz

greenwood_mason_getafe.jpgA La Gazzetta dello Sport állítása szerint Mason Greenwood készen áll arra, hogy csatlakozzon a Juventushoz, ezért a torinói klub előzetes egyeztetésekbe kezdett a játékos játékjogát tulajdonló Manchester Uniteddel.

A 22 esztendős szélső a szezont kölcsönben a Getafe kötelékében töltötte, ahol 36 alkalommal lépett pályára, s a csapatot 10 találattal, valamint 6 gólpasszal segítette. 

A fiatal játékos zöld utat adott képviselőinek arra, hogy a felek megkezdjék a tárgyalásokat, s szívesen kipróbálná magát a Juventus mezében.

A Juventus sportigazgatója, Giuntoli számára fel van adva a lecke, hiszen a hírforrás szerint a Manchester United 35-40 millió euróra értékeli az angol szélsőt, ami túl magas összeg lehet a torinóiak számára, különösképpen annak tudatában, hogy jelenlegi szerződése 2025 júniusáig érvényes.

A Gazzetta azt is tudni véli, hogy Thiago Motta, akinek hivatalos bejelentésére a jövő hét során kerülhet sor, már áldását adta a fiatal játékos szerződtetésére.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Játékoscserék a láthatáron?
venember83 • 9 nap
Douglas Luiz egyre közelebb a Juventushoz
Apuleius • 7 nap
HIVATALOS: Thiago Motta a Juventus új edzője
Apuleius • 5 nap
Greenwood, Sancho és Fofana is szerepel a Juve listáján
venember83 • 3 nap
Huijsen értékét 30 millió euró fölé lőtte be a Juve?
venember83 • 4 nap
Cikkek a címlapról
A gyűrűk harca - Belogradcsik
A Belogradcsiki, más néven Kaleto erőd az egyik legépebben megmaradt vár Bulgáriában. Ötvözi a természetes és az épített védelmet, akár olyan filmek színhelye is lehetett volna, mint A gyűrűk ura vagy A trónok harca. Nem lett, de hangulata miatt olyan érzésünk van, mintha még lehetne a jövőben.
Médianapló - Futottak még Rómában
Bakai József az én időmben a legjobb magyar tízpróbázó volt. Vagy tízszer nyert országos bajnokságot, a visszavonulása után pedig kitűnő atlétákat nevelt. 82 éves múlt, és figyelemmel kíséri a sportágát. Néhány napja fejeződött be Rómában az Európa-bajnokság, azóta táblázatokat tesz föl a fészbukos…
>